Wetenschappelijke Screening voetbal
?>

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Wetenschappelijke begeleiding bereikbaar voor u”

Wetenschappelijke voetbalbegeleiding:

Voetbalscreening een project van Sportkinelab wil wetenschappelijke sportbegeleiding voor iedereen mogelijk maken: van amateur voetballer tot topvoetballer, van jong tot oud. We werken met zorgvuldig gekozen parameters gebaseerd op zowel generieke als sportspecifieke testen. Dankzij dit concept komt professionele sportbegeleiding binnen ieders handbereik.

Bij Voetbalscreening kan u de ontwikkeling en evolutie van uw voetbalprestaties laten opvolgen. Aan de hand van onze testen is er zelfs een mogelijkheid om talentvolle spelers te detecteren.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe gaan we te werk?

Stap 1:

U maakt een afspraak voor een van de testen die u wil laten uitvoeren of u schrijft zich voor een van de Opvolgingsmogelijkheden in.

Op uitzondering van de prestatietesten specifiek voor voetbal kan je de andere testen steeds dagelijks laten uitvoeren in Sportkinelab.

De prestatietesten specifiek voor voetbal worden op een locatie (sporthal of kunstgrasveld) afgenomen in groep. Deze testen worden een paar keer per jaar georganiseerd zodat er zeker een datum tussen is wanneer jij ook kan deelnemen.

Stap 2:

Na afname van de testen en analyse van uw resultaten is er steeds een individuele bespreking van uw resultaten en ontwikkeling als voetbalspeler.

Stap 3:

Indien u jaarlijks deze testen laat afnemen heeft u een mooi overzicht van uw ontwikkeling in voetbal. Het rapport kan je altijd via een online profiel bekijken en steeds afdrukken om het aan uw trainer te laten zien.

“U heeft ook recht op deze Wetenschappelijke opvolging”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]