Wetenschappelijke Screening voetbal
?>

Voetgerelateerde problemen brengen je hele lichaam uit balans en maar liefst 80% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Onze dynamische, 3D-geprinte steunzolen (Phits) kunnen deze klachten verhelpen of voorkomen.

Onze steunzool beantwoordt aan uw specifieke noden en zorgen bij iedere stap voor sturing en ondersteuning die u nodig hebt. Wij willen net als u het beste voor uw voeten.

U staat bij iedere stap stevig in uw schoenen. Van gewone schoenen, sportschoenen, werkschoenen tot zelfs fietsschoenen of voetbalschoenen, wij hebben een oplossing voor elk type activiteit.

Verloop consultatie:

(Enkel op afspraak)

Stap 1: Footscan en analyse

Na een intakegesprek scant en analyseren we uw gangpatroon met behulp van het dynamische footscan systeem.

Stap 2: Design en 3D-printing

Op basis van deze gegevens genereren we een ontwerp van een steunzool. Dit ontwerp wordt verder aangepast aan uw specifieke noden. Een 3D-printer transformeert het digitale ontwerp vervolgens in ultralichte inlegzolen. Tenslotte worden de zolen afgewerkt met een schokdempende comfortlaag.

Meer info over 3D-printing.

Stap 3: Kwaliteitscontrole en aflevering

Na een laatste kwaliteitscheck bent u welkom om uw inlegzolen in Sportkinelab te komen aanmeten en uw lichaam zo bij iedere stap de ideale balans te geven.

Technologie:

Hoogwaardig Materiaal

De inlegzolen worden vervaardigd uit hoogwaardig, ultralicht polyamidemateriaal dat speciaal geselecteerd werd om je voeten het beste comfort en de meest functionele ondersteuning en sturing te bieden.

Duurzaam

Onze inlegzolen gaan tot 3 keer langer mee dan traditionele steunzolen. Zo overleven ze zeker een aantal paar schoenen. Deze 3D-geprinte inlegzolen zijn bovendien erg makkelijk te onderhouden.

Milieuvriendelijk

Een productieproces is maar optimaal als het ook milieuvriendelijk is. Bij een traditioneel productieproces is er tot 80% materiaalverlies, voor onze steunzolen daarentegen kan het materiaalverlies beperkt worden tot 20%. Zo helpen we mee aan het verkleinen van de afvalberg.